Vastgoed-
communicatie

Voor: ontwikkelaars, architecten, makelaars

Iedere vastgoedontwikkeling is uniek.  Met een team van creative specialisten, is het ons doel om van uw bouwlocatie een succesvol verkooptraject te maken.

Studio X biedt u als ontwikkelaar een one-stop-shop aanbod van strategie tot aan visuele content. Door met u in gesprek te gaan, de juiste doelstelling te bepalen, maken wij een selectie uit onze oplossingen om het maximale resultaat te behalen.

Get to know more

Woningverkoop stimuleren

Wij zijn graag vanaf de start bij een project ontwikkeling betrokken, zijn nieuwsgierig, nuchter en delen onze kennis over vastgoed-communicatie om u te ontzorgen. Betrokken betekent focus, dat vinden wij belangrijk!

Vanuit ons full service aanbod, zorgen wij voor de juiste content op de juiste plaats. Artist Impressions, een 3D-animatie, projectwebsite  of configurator, alle facetten van het project verbinden wij overtuigend met elkaar.

Ons doel is om elk nieuwbouwproject een waardevolle en unieke identiteit te geven die de koper aanspreekt.

De juiste match op de juiste kavel

Achter ieder project zit een gedachte. Wij onderzoeken wie op uw locatie wil wonen. Het plan is nog niet af, dus we laten nog geen impressies zien. We willen juist de geïnteresseerden betrekken bij deze ontwikkeling. Middels online campagnes trekken we geïnteresseerden naar uw projectwebsite. We vragen hen om zich in te schrijven op de website en verleiden hen om een enquête in te vullen en zo hun woonwensen met ons te delen.

Bied realistische inzichten

Sprekende visualisaties of artist impressions geven de koper een goed beeld van hun toekomstige vastgoed. Maar een mooie impressie maken kan iedereen. Door onze unieke teamsamenstelling van bouwkundigen en creatievelingen, zijn onze impressies niet alleen mooi, maar kloppen ze ook. Van bouwkundige details tot de auto die op de oprit wordt geplaatst.

Slimme integraties

Naast het maken van stilstaande en bewegende beelden, gaan we nog een stap verder. Wanneer u namelijk seriematige woningbouw realiseert is een integratie van een web-applicatie, zoals een woning-configurator of een navigatiesysteem door uw woonwijk erg interessant. Hiermee kan de eindgebruiker met slechts enkele clicks een droomwoning configureren of navigeren door uw unieke woningtypes.

Ontdek de configurator

Full service aanbod

Studio X biedt u als ontwikkelaar een full service aanbod van strategie tot aan visuele content.

Met een team van specialisten, is het ons doel om van uw bouwlocatie een succesvol traject te maken. We structureren de marketing en communicatie, we creëren een betere doorlooptijd en we optimaliseren het projectresultaat door het inzetten van onze visuele content.

Benieuwd naar onze oplossingen? Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

info@studio-x.nl | 0548 – 218 128

  • Vastgoed communicatie
  • Locatie & doelgroep analyse
  • (Online) enquêtes
  • Brochures
  • Project-website
  • Videobeelden op locatie
  • Artist Impressions
  • Virtuele 360 graden tour
  • 3D (proces) animatie
  • Woning-configurator