Microsoft heeft de nieuwe HoloLens 2 gelanceerd!

Het kan zijn dat je niet precies weet waar ik het over heb, of welke voordelen het voor jou kan hebben, maar onze software-engineers bij Studio X weten hier alles van! Ze zijn erg enthousiast over de nieuwe functies die Microsoft heeft gelanceerd.

De HoloLens 2 heeft meer interactie met de echte wereld, heeft een veel breder gezichtsveld, een hoger draagcomfort en is veel eenvoudiger te gebruiken. Daarnaast is de ontwikkeling gericht op industriële toepassingen.

CES 2019

Tijdens de CES 2019 in Las Vegas hebben we onze BIM2AR-tool voor het eerst gelanceerd. We hebben de Hololens 1 gebruikt om de wereld te laten zien hoe de toekomst van de productie eruitziet. We hebben al een groot aantal leuke reacties ontvangen van geïnteresseerde mensen over de hele wereld.

Enkele kenmerken van onze BIM2AR-tool zijn dat we een 3D-model kunnen plaatsen met een nauwkeurigheid van minder dan 2 millimeter, we kunnen meetfuncties, kwaliteitscontroles uitvoeren en omdat we verbonden zijn met een database, direct gebruik maakt van uw nieuwste 3D-model. Met BIM2AR kunt u tot 70% sneller meten en 15% van de productiekosten verlagen.

BIM2AR

Onze software is klaar voor de HoloLens 2. Daarom zijn we nu in staat om meer functies naar onze BIM2AR-tool te brengen. Het gebruik van de nieuwe HoloLens is gemakkelijker geworden. U kunt nu bijvoorbeeld eenvoudig knoppen indrukken door met uw vinger op een geprojecteerde knop recht voor u te duwen. Met het bredere gezichtsveld brengen we een geheel nieuwe interface zodat extra informatie kunt zien die direct voor u wordt geprojecteerd.

Momenteel werken en testen we met onze klanten in de 2.0 versie van de BIM2AR-tool. Hierin zijn veel nieuwe functies toegevoegd. Het dashboard heeft een nieuwe look gekregen, ons softwareplatform zal worden bijgewerkt en de tool is stabieler. Met de lancering van de Hololens 2 krijgt u nog meer voordelen.

Onze eerste versie is ontwikkeld voor alleen het meten tijdens de productie. De tweede versie kan ook worden gebruikt voor onderhoud. Het geeft u de tools om inspecties uit te voeren, onderdelen te controleren of ze goed werken, actuele informatie te geven en u werkinstructies te geven.

Benieuwd hoe onze BIM2AR-tool en de HoloLens 2 uw bedrijfsproces kan optimaliseren? Neem dan is een kijkje op de blogs van onze website of neem contact met ons op. We willen namelijk graag met je in gesprek om eens te sparren over de mogelijkheden met HoloLens.

Zelf beleven?

Benieuwd hoe onze BIM2AR-tool en de HoloLens 2 uw bedrijfsproces kan optimaliseren? Neem dan is een kijkje op de blogs van onze website of neem contact met ons op. We willen namelijk graag met je in gesprek om eens te sparren over de mogelijkheden met HoloLens

We praten er namelijk niet alleen over, maar we doen het ook!