CES Vegas 2019

“CES is the world’s gathering place for all who thrive on the business of consumer technologies. It has served as the proving ground for innovators and breakthrough technologies for 50 years — the global stage where next-generation innovations are introduced to the marketplace. As the largest hands-on event of its kind, CES features all aspects of the industry”. – CES

Wij verbeteren uw verbeeldingskracht en optimaliseren elk proces. Wij zijn gespecialiseerd in VR, AR en MR en gaan met ons team geen enkele uitdaging uit de weg.

BIM-TO-AR-tool. We gaan ervanuit dat je BIM kent, en dus ook op de hoogte bent van de voordelen van het werken in BIM. Met onze tool maken we het mogelijk om het BIM-model op de bouwplaats te visualiseren, met behulp van de HoloLens. Uw bouwvakkers kunnen nu het 3D-BIM-model op de bouwplaats visualiseren, zodat zij weten hoe en waar ze moeten doorgaan. Het grote voordeel hiervan is dat het aantal fouten op de eigenlijke bouwplaats, als gevolg van een trail-and-error manier van werken, tot een minimum wordt beperkt. Dat leidt uiteindelijk tot lagere kosten, voor u als aannemer en voor uw klant.

“Oog voor detail en design”

Lennart

“Processen optimaliseren”

Marco

“Virtueel overtreffen”

Robbin

“IT en beleving combineren”

Herwin