360° Visualisaties

In deze dienst komt onze kennis van Virtual Reality (VR) en het maken van levensechte 3D Visualisaties samen. Door het maken van een 360° Visualisatie ervaart u het gevoel van een 3D Visualisatie pas echt. Waar u ook kijkt, overal ziet u de gemodelleerde en gevisualiseerde ruimte.

Je weet niet wat je ziet!

De combinatie tussen VR en een 3D Visualisatie is verbluffend. Waar je ook kijkt, overal begeef je je in de virtueel gemodelleerde en gevisualiseerde ruimte. Het is zelfs mogelijk om meerdere 360° Visualisaties van verschillende ruimtes van hetzelfde gebouw aan elkaar te verbinden. Zo kunt u navigeren in een gebouw van de ene naar de andere ruimte. Overal waar u kijkt waant u zich in nieuwe wereld. Zo heeft u pas echt het gevoel van ruimte.

Eenvoudig

Een 360° Visualisatie is op verschillende manieren te gebruiken. Bijvoorbeeld door een Google Cardboard, Samsung Gear VR, Oculus GO, Oculus Rift of HTC Vive. Allemaal verschillende soorten VR-brillen die het mogelijk maken om interactief door een gebouw te navigeren. De VR-brillen werken i.c.m. je telefoon, hebben een eigen ingebouwde computer of worden aangesloten op een krachtige computer. Kom bij ons langs en wij laten u alle mogelijkheden zien, passend bij het juiste budget.