In de laatste blog van Studio X gaven we het al aan, deze tijd zorgt voor een versnelling in de optimalisering van (digitale) processen, waarop we verder in gingen op de Woningconfigurator. Nog een mooi voorbeeld hiervan is de VR tour. In deze blog ontdekt u de toegevoegde waarde van deze oplossing.

De VR tour is een 360 graden simulatie van een virtuele ruimte, die beleeft kan worden door middel van diverse online devices. Deze oplossing is perfect in te zetten als extra ondersteuning voor uw verkoopproces. Hiermee maakt u de binnenkant van bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning visueel.

Laat de technologie voor je werken

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk

Soms wordt er nog wel eens over VR gedacht dat dit een leuke gadget is, maar in de praktijk niet zo fijn is qua gebruik. Gelukkig is dat inmiddels al lang niet meer zo erg als vroeger. De VR Tour is namelijk door iedereen te gebruiken, zijn natuurlijke interface maakt het voor jong en oud gemakkelijk de tool te bedienen. Of u hiervoor nou gebruik wilt (laten) maken van een tablet, laptop of mobiele telefoon, de tool schaalt mee en reageert probleemloos op de aansturingen vanuit de muis of vinger.

Om de klant helemaal op te laten gaan in zijn nieuwbouw woning, kunt u er ook voor kiezen om cardboards mee te leveren. De klant kan vervolgens hier thuis zijn mobiele telefoon in bevestigen en op hun ‘oude’ bank, wegdromen in hun nieuwe huis.

Goed om te weten, cardboards zijn al te koop vanaf 1 euro per stuk.

Doelgroep

Voor het optimaal in zetten van de VR tour, is het goed om van te voren te bepalen voor wie u de woningen bouwt. Realiseert u bijvoorbeeld een seniorenwoning of juist een starterswoning. Of juist een villapark of een appartementencomplex. Verschillende factoren die bijdragen aan de inrichting die wij mee kunnen geven aan de tool. Of u nou een jongere, oudere of rijkere doelgroep wilt aanspreken, in onze inspirerende interieurgids staan voor iedere doelgroep eigentijdse inrichtingen waaruit u kunt kiezen.

Website integratie

De VR tour kan wordt opgeleverd als webapplicatie. De applicatie is gemakkelijk te downloaden met een specifiek linkje die u toestuurt aan de klant of kan voor algemeen gebruik eenvoudig geïntegreerd worden in uw huidige website. Bij de vormgeving van de tool houden wij rekening met uw huisstijl-elementen. Waardoor deze naadloos overgaat in uw marketing. Zodat het écht als uw eigen tool aanvoelt en de klant de volledige belevenis krijgt van uw organisatie.

Klanten kunnen vanaf hun 'oude' bank, wegdromen in hun nieuwe huis.

De ultieme klantbeleving

De woningconfigurator en de VR Tour

Combineert u de VR-tour met onze woningconfigurator, dan wordt het mogelijk voor de klant om de buitenkant van de woning zelf samen te stellen en de binnenkant vervolgens te bekijken. Zo biedt u hen de ultieme beleving, wat het maken van de keuzes vooraf en de verkoop bevorderd.

De voordelen op een rij

  • Voeg beleving toe aan uw nieuwbouwprojecten
  • Snellere verkoop door betere beleving
  • Betere kopersbegeleiding
  • U kunt de klant beter adviseren
  • Hoogwaardige visuele content
  • Afgestemd op de doelgroep
  • Gemakkelijke integratie in uw website

Dus wacht niet langer, onderscheidt uw project door de toepassing van deze oplossing en biedt uw klant de best mogelijke ervaring.

Meer weten? Maak gerust een (digitale) afspraak, dan kijken we graag samen met u wat de beste mogelijkheden zijn voor uw project.