Beter presteren, door goed te combineren

De ontwikkeling van diverse technieken, gaat sneller dan ooit. Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) en Mixed Reality (MR) zijn steeds toegankelijker voor het alledaagse publiek. De toepassing ervan is eindeloos en in de meest diverse branches zie je dan ook wel tenminste één van de Extended Reality mogelijkheden terug komen.

Maar wat kunnen we nou in 2018 verwachten. Nou, veel.

Extended Reality wordt, zoals gezegd, steeds toegankelijker en bij mensen ontstaat een groter wordende behoefte en wellicht ook gewenning aan de digitale wereld.

De combinatie tussen intuÏtieve interactie of conversational platforms en goede hardware (geluid en beeld), zorgt voor een immersive experience. Dit wordt beoogd als de perfecte manier om de digitale wereld waar te nemen.

Gartner (een gerenomeerd onderzoeksinstituut.), deelt deze mening. Zij zijn ervan overtuigd dat immersive experience de trend wordt van 2018. En daar heeft hij een punt.

Immers, met de technologie die wij in 2018 kunnen verwachten (voorbeeld, voorbeeld voorbeeld, enz.) Kunnen we garanderen dat de stijgende lijn op gebied van Extended Reality zich alleen maar voort zal zetten. Zeker nu er een steeds betere balans komt tussen technologie en professionals. Dit zal ervoor gaan zorgen dat de productiviteit, effectiviteit en overtuigingskracht van ER alleen maar beter gaat worden.

En dit is precies wat Studio X doet

Hoe?

Door de beste bouwkundigen en de beste ICT’ers samen te zetten in één team. Met één doel. Beleving toevoegen aan de bouwsector.

  • Door de toepassing van de nieuwste hardware, zoals de HTC Vive en Windows Mixed Reality.
  • Door een multidiciplinair team van bouwkundigen en ict’ers, ligt de kennis op een hoog niveau.
  • Door te durven experimenteren met oa. Conversational platforms.
  • Door alleen genoegen te nemen met het àllerbeste.

Nog niet overtuigd?

Kom langs en beleef het zelf.