CES 2019: Wij zijn aanwezig

Het hoge woord is eruit: van 8 tot en met 11 januari 2019 zijn we als standhouder aanwezig op dé grootste consumenten elektronica beurs ter wereld, de CES in Las Vegas(!!).

De CES beurs in Vegas wordt al vanaf 1967 jaarlijks gehouden in het Las Vegas Convention Center. Met meer dan 4500 standhouders, 250 conference sessies en ruim 180.000 bezoekers is het de plek waar technologie en innovatie bruist. De plek om ook onze nieuwste innovatie te delen met jullie.

Wat wij gaan doen op de beurs? We laten de eerste versie van onze BIM-TO-AR zien. Met de BIM-TO-AR wordt augmented reality gecombineerd met BIM. 3D BIM-modellen zien we steeds vaker op de bouwplaats verschijnen op bijvoorbeeld een tablet. Tot op heden zien we veelal dat het 3D model van een prefab element tot vlak voor de productie wordt gebruikt. Hierna wordt van het 3D model een 2D tekening geprint welke gebruikt wordt in de fabriek, daar willen wij vanaf omdat dit anders kan. Wij gaan de 3D-modellen inzetten om het proces van het realiseren van een prefab element te kunnen verbeteren, middels augmented reality. Hierdoor profiteren bedrijven direct van de nieuwste technologieën rondom BIM. Het gebruik van 3D (BIM) content op de bouwplaats help uitvoerend personeel om het nog te realiseren werk vooraf te beleven.

Als je bekend bent met BIM dan ben je bewust van de voordelen welke het met zich mee brengt, maar dan ben je ook op de hoogte van het feit dat de meeste data verloren gaat nog voordat de bouw daadwerkelijk is gestart. Door 3D content zo realistisch mogelijk in te zetten profiteren bouwbedrijven direct.

Het grootte voordeel is dat het aantal bouwfouten op de bouwplaats doormiddel van trial-and-error manier van werken gereduceerd worden tot het minimum. Wat leidt tot lagere kosten voor de klant als het bouwbedrijf.

Afspraak maken?